Derbi de bàsquet masculí per començar la temporada

Els projectes tant del Mataró Parc Boet com de la Unió Esportiva Mataró són ambiciosos i s'espera una temporada on els dos equips aspiren a fites importants.

Fotografia: tvmataró

La imatge d'un derbi masculí de bàsquet es tornarà a repetir, un any després del darrer, i ho farà un mínim de dues vegades més. Mataró Parc Boet i Unió Esportiva Mataró han quedat emparellats al grup 3 de la Lliga Catalana EBA i s’enfrontaran en l'última jornada d’aquesta lligueta, amb un bitllet per la fase final en joc. Serà el 17 de setembre al pavelló de Maristas Valldemia degut a les obres que han començat de l'Eusebi Millan. 

La competició catalana, que serveix per acabar de conjuntar els projectes dels equips, arrenca el 3 de setembre. Els dos equips ho faran com a locals. La Unió Esportiva Mataró rebent el Granollers en partit que es jugarà el mateix dissabte a les 6 de la tarda. El Mataró Parc Boet estrenant la pista de Valldemia i revent a partir de tres quarts de sis de la tarda del dia 7 al Joventut de Badalona. En la segona jornada, de l'11 de setembre, els dos actuaran com a visitants. El Boet jugant a Granollers i la Unió a l'Olímpic de Badalona. Després d'aquesta presa de contacte, els equips ja estaran preparats per iniciar la competició estatal. 3 dels quatre equips del grup de Lliga Catalana EBA es veuran les cares durant la temporada.

La primera jornada serà el primer cap de setmana d'octubre. La Unió Esportiva Mataró-Homs debutarà contra el Quart mentre que el Mataró Parc Boet ho fa a domicili del Sol Gironès Bisbal Bàsquet. El primer derbi es disputarà el 29 d’Octubre al palau Josep Mora i la tornada serà el 18 de febrer a pavelló de l’escola Maristes Valldemia. La última jornada el conjunt de Charli Giralt, entrenador de la Unió Esportiva Mataró, s’enfrontarà contra el Joventut Badalona i el conjunt de Mario Lousame ho farà contra Patria Hispana Seguros Almozara. Els projectes dels dos equips són ambiciosos i per tant s'espera una temporada on els dos equips aspiren a fites importants.

 

Informa: JM Spà