Demà torna la Mitja Marató de Mataró

Nova etapa de l’any (passa del desembre al mes de maig), nou horari (de franja de matí a la tarda) i de nou organitzada pels clubs de la ciutat. Aquest és el cartell de la Mitja Marató de Mataró, que torna després d'any i mig d'absència. Amb aquests canvis, en especial la coordinació dels clubs, es vol recuperar l’essència inicial d’una Mitja que havia anat perdent força en les seves darreres edicions.

El que també es modifica és el recorregut. Abandona el seu tomb per la ciutat per centrar-se en la Nacional II. Un recorregut que els corredors faran dues vegades fins a completar els 21km. D’aquesta manera, s’aposta per un circuit més ràpid i de millor organització, on els espectadors tindran als atletes concentrats en el mateix tram, tot i que perd l’atractiu d’entrar pel centre de la ciutat. Una de les altres novetats és la inclusió de la prova de 10km, en detriment del quart de mitja fet en la vintena edició. Ara arriba la 21a que vol servir per consolidar la prova. Aquesta prova tindrà la seva vessant solidària, amb el lema #somgrocspau, un nen de Mataró que pateix el síndrome nefròtic. 

Durant el matí es farà la 25a Marató Escolar, on s'hi esperen més de 900 escolars.

 

Afectacions al trànsit

Degut a la celebració durant el dia de demà d’aquestes dues activitats, durant demà hi haurà les següents afectacions al trànsit:

- A partir de les 6 del matí es tallarà el trànsit al Pg. de la Marina, entre el l’av. d’Ernest Lluch i el pg. del Rengle.

- I de les 4 de la tarda a les 10 de la nit quedarà tallat al trànsit el sentit Girona de la carretera N-II entre la Porta Laietana i la rotonda de l'Experience. No es podrà sortir ni entrar de l’aparcament de Rodalies i de l’Espai l’Arquera.

- I els accessos al Passeig Marítim i al Port tindran els horaris següents:

      - L’accés d’Ernest Lluch estarà tancat entre les 16.00 i les 21.00 hores.
      - El Cargol i Sant Simó estaran oberts durant tota l’afectació.

 

Informa: F.Andrés/ JM.Spà