Demà comença l'Europeu sub17 amb el CH Mataró

Per cinquena temporada consecutiva la base femenina del Club Hoquei Mataró pren protagonisme europeu. I és que el CH Mataró femení sub17 ja es troba a Itàlia per disputar el Campionat d'Europa. Per poder-ho fer, el club ha necessitat un recolzament econòmic extra. L'Sferic de Terrassa, l'Areces - Asturhockey asturià, les seleccions alemanya i anglesa o el Molfetta italià, equip organitzador, són alguns dels rivals que esperen el sub 17 femení del CH Mataró en un nou campionat d'Europa de la categoria. A partir de demà a la tarda i fins diumenge aquesta localitat italiana situada al sud del país acull una competició recompensa de la bona temporada feta l'anterior campionat.

El tècnic de l'equip Sergi Coll explica que ser sempre a Europa és una pressió afegida, alhora que una il·lusió per les jugadores, moltes de les quals repeteixen experiència. Però per poder-hi anar i reduir les despeses del club i les famílies, han realitzat una campanya de captació d'espònsors que facilitin aquest viatge, que s'escapa del pressupost de l'entitat. Després de prop d’un mes de difusió el club ha trobat diverses empreses que han col·laborat i a la que volen agrair l’ajuda per poder tornar a competir amb l’esport de base a Europa, i aquestes son, Aura Assegurances, Panxing Maresme, Barovari, Genial i la direcció d’esports de l’Ajuntament de Mataró. 

Les mataronines ja han tornat en dues ocasions amb el títol com a maleta de mà. Aquest cop la il·lusió de repetir no hi faltarà.

Partits del CH Mataró al Pallazzetto dello Sport "Nunzio Fiorentini" de Molfetta:

Dijous 19 desembre

16h CH Mataró - Areces Asturhockey

Divendres 20 desembre

12h CH Mataró - Eagle Team Deustschland

20:30h CH Mataró - Pink 2019 Molfetta

Dissabte 21 desembre

12h o 13:30h Semifinals

Diumenge 22 desembre

11:30h Final