Deixeble contra mestre a les banquetes del FCB 'B' - CH Mataró

En hoquei patins, l’alumne s’enfronta al mestre. Així podríem definir el duel a les banquetes entre el filial del Barça i el Club Hoquei Mataró. 

Albert Larrea s’enfronta a Ivan Sanz, exentrenador del Mataró i que va dirigir a l’ara tècnic del primer equip masculí quan aquest era jugador, i del que va aprendre quan feia les primeres passes d’entrenador. 

Diumenge a tres quarts d’una del migdia al pavelló Llars Mundet de Barcelona, passi el que passi els mataronins seguiran ocupant la primera plaça de la categoria, però si perden li reduiran els 4 punts d'avantatge. El repte és mantenir l'eficàcia de les primeres jornades i com diu Albert Larrea creient en les possibilitats.

L'Arenys de Munt s'està intentant refer del gol als darrers segons de partit que el van privar de sumar 3 punts davant el SHUM Maçanet.

De fet el cabreig es va notar durant totes les declaracions, i a la pregunta del company de Ràdio Arenys de Munt sobre si s'havia de remar junts per tirar endavant el proper partit contra l'Alpicat de demà a partir de les 8 del vespre, la resposta de Comalat era aquesta.

El Tordera és l'únic dels maresmencs que jugarà davant la seva afició.

Ho farà demà a tres quarts de vuit del vespre davant un Manlleu que s'ha refet de les dues derrotes inicials i ja suma 9 punts.

Els torderencs buscaran, tot just la primera victòria de la temporada.