De Mataró a Tòquio, un projecte amb bona rebuda

Amb aquesta premisa han estat diverses les escoles que han aprofitat el projecte "De Mataró a Tòquio" per realitzar activitats paral·leles.

El projecte de Mataró a Tòquio ha estat molt benvingut per la trentena de centres educatius que s'han bolcat cada una de les setmanes que han acollit la Laia L'Arquera i durant la qual han realitzat els seus quilòmetres per complir amb l'objectiu.
Tant és així que la del Consell Esportiu del Maresme ha estat la primera iniciativa, però n'han sortit d'altres, com la de l'Institut Escola Mediterrània, que aquesta setmana ha celebrat els seus particulars Jocs. Dimecres feia, al Municipal del Camí del Mig, la inauguració d'aquests Jocs Olímpics i ho feia amb la participació de tots els seus alumnes des dels més petits de P3 fins als de 4t de secundària. Xavi Lora, secretari de l'equip directiu de l'institut escola Mar Mediterrània.

Des del claustre no es descarta repetir l'experiència, després de la bona acollida, i tant Xavi Lora, com la regidora d'esports de l'Ajuntament de Mataró destaquen la importància dels valors que transmet el moviment olímpic. Les competicions es van disputar durant el dijous a diverses instal·lacions esportives del barri de Cerdanyola i la cloenda ha tingut lloc avui mateix.

Tags: