David Peña fa el salt a la màxima divisió estatal de futbol sala

Després del seu pas pel Barça B, el mataroní debutarà a la LNFS amb la samarreta de l'Industrias Santa Coloma

El jugador mataroní de futbol sala David Peña ha estat reconegut en l'àmbit local en diverses ocasions. Ara, després d'una trajectòria destacada en la seva etapa base, i després de formar part del Barça B, aquesta temporada vinent li arriba l'oportunitat  de poder disputar la màxima divisió del futbol sala estatal. I a més fer-ho al costat de casa. La temporada passada va jugar al Barça B, i en pretemporada va visitar la capital del Maresme en un dels partits de preparació. Ara, el nou pavelló de Santa Coloma veurà com el jove mataroní segueix les seves passes en el món del futbol sala, defensant la samarreta de l'Industrias, un històric d'aquest esport. Les intencions són adaptar-se el més ràpid possible a la nova categoria i demostrar el seu potencial.

El primer any és més d'adaptació. Quan m'hagi adaptat hauré de donar el màxim de mí.

Peña ve d'aconseguir fer una temporada destacada amb el Barça B, just a la categoria per sota, a la 2a Divisió. Una temporada complicada, però on es mostra satisfet dels objectius aconseguits.

Ha estat una temporada difícil, per la Covid-19. Però hem fet una bona temporada, amb una sisen aplaça. Un bon lloc per un filial a la 2a divisió.

Peña, de fet és un cas curiós, però no únic. Va començar a jugar a futbol sala, fa relativament poc. Iniciat com a jugador de futbol va canviar al futbol sala a través del torneig de les Santes organitzat pel Futsal. David Rivera és el coordinador del Futsal i explica la història que els uneix.

És un noi senzill de 20 anys que sempre torna quan els cridem. És un noi que va jugar a futbol, i que van canviar al futbol sala arrel del torneig nostre de les Santes. D'aquí 5 anys, quan tornem a portar-lo al Casal, a veure si juguem més amunt i podem fitxar-lo, o que hagi millorat tant que no el poguem fitxar.

Peña ahir va tornar a la seva segona casa, va poder conversar amb alguns dels joves valors del Futsal, i explicar aquesta i altres anècdotes durant la visita realitzada a les instal•lacions mataronines.