David Martín, el mataroní que dirigeix la Barça Academy a Bogotà

David Martín, el mataroní que dirigeix la Barça Academy a Bogotà

En David Martín és mataroní, viu i treballa a Colòmbia des de fa tres anys. Actualment és el director del projecte local de la Barça Academy a Bogotà, on hi va arribar després de dos anys a Medellín. A la capital colombiana però només hi ha pogut treballar de forma presencial i habitual des de la seva arribada, a mitjans de febrer, fins a mitjans de març, quan es va confinar el país.

La seva tasca consisteix  en gestionar tota l’escola de futbol, des de coordinador entrenadors i jugadors fins a les pròpies competicions. Ara ha quedat en stand by, tot i que la feina no s’ha acabat. Martín treballa en el contacte constant amb els jugadors perquè aquests mantinguin el vincle bo i no poder ser al camp. El mataroní explica que la població està respectant de forma estricta el confinament.

Malgrat això els casos de contagis i de morts han anat pujant com a la resta de països. No obstant, Martín creu que la responsabilitat mostrada per la població civil, ajudarà a aixecar algunes restriccions. També assegura que segueix molt pendent de l’actualitat mataronina. Una acadèmia, la blaugrana a Colòmbia, que espera recuperar el seu dia a dia el més aviat possible. Quan això passi, serà un director nascut a la capital maresmenca l’encarregat de vetllar pel creixement esportiu i personal de futurs valors a l’alça.

Tags: