Dani Ballart, nou entrenador del primer equip femení del Centre Natació Mataró

El primer equip femení del Centre Natació Mataró ja té nou entrenador. Serà Dani Ballart. Així ho ha confirmat aquesta mateixa tarda el CN Mataró a través d'un comunicat enviat a la premsa. Segons l'escrit, l’acord entre ambdues parts es concreta en una primera temporada de contracte, prorrogable a una segona opcional. L'entitat explica que Ballart podrà aportar coneixements i saber fer en aquesta nova i il·lusionant etapa, així com tota l’experiència acumulada després d’un extens i llarguíssim període de dedicació en el món del waterpolo. 

A part del seu extens currículum esportiu, com a tècnic, prové del Gezira Sports Club masculí d'Egipte aquesta última temporada. Anteriorment havia dirigit l’equip masculí del CN Sant Andreu i havia estat segon entrenador del CN Sant Andreu femení i del CN Sabadell femení. 

L'arribada de Ballart provoca que la fins ara entrenador Marina Zablith no segueix-hi en el seu càrrec. El club mostra un agraïment i reconeixement per la tasca realitzada segons diu el comunicat de manera professional i entusiasta i fa constar la voluntat del club és que continuï formant part de l’equip tècnic d’aquest primer equip femení. S'espera que no sigui la única novetat en el mercat waterpolístic.

Informa: JM. Spà