Conveni històric per potenciar el futbol mataroní

Fotografia: UD Cirera

Club Esportiu Mataró i Cirera han signat un conveni de col•laboració amb l’objectiu de potenciar el futbol mataroní. Can Palauet ha estat l’escenari de la signatura, amb la presència dels presidents de les dues entitats. Fran Seijo, president del Mataró, i Dani Morillo, president del Cirera, han reivindicat que aquesta ha de ser la primera pedra per un nou i millor futur del futbol mataroní.

Fins ara Mataró i Cirera s’havien acostumat a enfrontar-se entre si a nivell esportiu, coincidint en els millors moments del primer equip cirerenc i es pitjors del primer equip groc i negre. Però les relacions personals entre les dues entitats ha estat constant, i segurament han acabat permetent la imatge d'ahir a can Palauet. A partir d’ara les dues entitats treballaran per complir 5 objectius principals.

*El primer, Impulsar el futbol a Mataró mitjançant una col•laboració que s’ha de produir en els camps esportius, social i econòmic entre ambdues entitats

*El segon, fer del Club Esportiu Mataró un referent del futbol català, portant-lo a les categories que una ciutat com la mostra es mereix.

*Tercer, aconseguir alhora el creixement social i esportiu de la Union Deportiva Cirera

*Quart, cercar recursos econòmics de forma conjunta

*I el cinquè punt a treballar, és el de interlocutar amb els altres clubs de la ciutat per donar a conèixer el projecte i convidar-los a que s’hi sumin.

En aquest senti, el president del Club Esportiu Mataró, Fran Seijo, explica que en aquests moments el club  manté els acords amb Rocafonda i Salesians. Les dues entitats han explicat que ja fa temps que treballen de forma conjunta.  El proper objectiu compartit serà la recollida d’aliments i joguines per aquest Nadal.  Però darrerament ja han realitzat trobades entre els equips de coordinació d’ambdues entitats per marcar fites conjuntes i marcar directrius a seguir.