Connexió Futsal al Noia Portus Apostoli

L'equip gallec amb els ex del Futsal, Marlon Velasco, Lluc Parera i Javi Rangel derroten amb el Pozo Múrcia a la Copa del Rei

Fotografia: Noia Portus Apostolis FS

Un exemple clar de la bona feina feta pel Futsal Mataró en categories base el trobem al municipi gallec de Noia. En allà hi trobem el Noia Portus Apostoli de la 2a divisió estatal i que disposa a la seva primera plantilla de tres noms vinculats a l’entitat mataronina. Marlon Velasco, el tècnic de l’equip, i els jugadors Javi Rangel i Lluc Parera. Ells tres han fet història aquesta setmana, amb el seu equip, derrotant i eliminant de la Copa del Rei a tot un històric de la 1a divisió espanyola i sots campió de la competició del KO, el Pozo Murcia. Un dels èxits més destacats de l’equip i del qual el tècnic es mostra més que satisfet.

Marlon Velasco va ser jugador i entrenador del Futsal. Criat a l’Escola Pia Santa Anna va fer el salt al club quan aquest es va crear, sent infantil de segon any. Va jugar i entrenar a l’entitat durant 10 temporades. Després de molts anys dirigint equips a les balears, va arribar l’any 2018 al club gallec, amb qui actualment ocupa la primera posició de la 2a divisió.

Velasco té a les seves files dos jugadors amb els que va coincidir a la base de l’equip de la capital del Maresme.

El mataroní Javi Rangel va arribar la temporada passada a l’entitat gallega. Format a la pedrera del Futsal ja acumula molta experiència a les primeres divisions espanyoles. A Galícia s’ha trobat amb el seu excompany del Futsal, Lluc Parera. L’arenyenc va arribar una temporada abans a l’equip gallec, després d’acumular experiències a la base del Barça i als equips Bisontes Castellón o Viña Albali Valdepeñas.

Ells tres són part essencial de l’exitosa temporada, on es marquen l’ascens com a objectiu clar.

L’equip es troba a la 1a plaça, després d11 victòries, 1 empat i 1 derrota. 34 punts amb 7 punts d’avantatge respecte el segon classificat el Peñíscola, tenint de moment un marge correcte per aconseguir l’única plaça que dona l’ascens directe a la màxima categoria del futbol sala estatal.