Comença el quadre final de l'Internacional Ciutat de Mataró de tennis

El Primer Torneig Internacional organitzat pel Tennis Ciutat de Mataró encara la recta final amb l’italià Raul Bracaccio, número 288 ATP i cap de sèrie número 1, i el maresmenc Nikolas Sánchez Izquierdo 289 ATP i segon cap de sèrie

Fotografia: tvmataró

Tret de sortida a la primera edició del Torneig Internacional de Tennis Ciutat de Mataró. Des d’aquest diumenge amb les 6 pistes habilitades a les instal•lacions del Club Tennis Mataró ja a ple rendiment.

El Primer Torneig Internacional Ciutat de Mataró ha començat aquest diumenge amb la disputa de la segona fase prèvia. La primera es va disputar per Setmana Santa. Avui, doncs, ja només queden els 32 millors tennistes del centenar d'inscrits.

Entre ells l’italià Raul Bracaccio, número 288 ATP i cap de sèrie número 1, i el maresmenc Nikolas Sánchez Izquierdo 289 ATP i segon cap de sèrie.

També hi han participat tennistes de l'escola de tennis Mataró amb sort diversa.

Anna - Cris Sans (Directora I Torneig Ciutat Mataró): Hem tingut 4 jugadors de l'escola i també hem tingut 4 jugadors que han sigut de l'escola de Mataró però que ara estan als Estats Units. 5 van perdre a primera ronda, fent molt bon paper pel seu nivell. Molt contents. 

Finalment Àlex Martínez no podia classificar-se per la ronda final, d''un torneig que aspira a repetir-se.

Anna - Cris Sans (Directora I Torneig Ciutat Mataró): Segons ens vagi aquest torneig, que és el primer, i entenem que ens anirà súper bé la idea és poder anar seguint any rere any per poder inclús pujar la dotació del torneig i que puguin venir jugadors encara amb més nivell.

Carles Guanyabens (President CT Mataró): La voluntat que tenim és que hi hagi successives edicions. De moment estem molt contents tant de la resposta de les inscripcions com del públic. Ahir vam tenir una jornada fantàstica, amb moltíssima gent. Aquesta és la voluntat del club. Durant anys ha format jugadors molt bons com David de Miguel, Tomàs Carbonell, Julián Alonso i, actualment, l'Albert Ramos. I potser a la nostra entitat faltava aquest afegit de tenir un torneig internacional que pugui aglutinar tot això.

La instal·lació s'ha adequat per acollir l'esdeveniment, com per exemple amb unes graderies supletòries a la pista 4 i diversos arrenjaments a les pistes que durant la setmana acullen els partits d'aquest torneig que reparteix 25 mil dolars entre els guanyadors.-