Comença el compte enrere pel CH Mataró

Els mataronins juguen aquest dissabte (20h) a El Vendrell sabent que un triomf els pot deixar més a prop del retorn a l'OK Lliga

El CH Mataró encara les 5 últimes jornades de l'OK Plata podent fer càlculs sobre quan pot celebrar el retorn a la màxima divisió. Ara mateix té 8 punts de marge amb el Sant Just, tercer classificat, però el primer dels rivals que poden optar a treure-li la plaça d'ascens directe. Unes xifres que fem des de fora, perquè des de dins, tot i ser conscients que ho tenen a tocar no miren més enllà del proper rival.

El que està clar és que una victòria els situaria una mica més a prop de l'objectiu i evidenciaria el bon moment de l'equip que acumula 7 jornades sense perdre. El tècnic Albert Larrea desvetllava després del partit de dissabte contra el Taradell una de les claus per haver pogut tirar endavant el partit d'aquest cap de setmana. Amb o sense Albert Larrera la veritat és que els mataronins hauran de treballar per treure un triomf d'una pista absolutament complicada. Es va guanyar la temporada passada, tot just fa un any per 2 a 3. Va ser aleshores quan es va trencar una ratxa de 4 partits sense guanyar des del 4 a 9 de l'aleshores Esport Ciclista Mataró la temporada 80-81.