Comença el repte de la UE Mataró Germans Homs

A les 19 hores, en directe per Mataró Televisió i Mataró Ràdio, la Unió Esportiva Mataró juga el primer partit de la fase d'ascens a LEB Plata

Comença el repte de la UE Mataró Germans Homs

Avui a les 7 del vespre, en directe per Mataró Televisió i Mataró Ràdio, la Unió Esportiva Mataró debuta a la fase estatal d'ascens a la lliga LEB Plata de bàsquet. L'equip mataroní juga a Salou contra el Sant Antoni d'Eivissa. Els mataronins busquen la primera plaça de grup que els hi donaria l'ascens directe, o la segona que els permetria diumenge jugar la repesca.

La Unió Esportiva Mataró Germans Homs ja es troba a Salou, des d'ahir a la tarda, per fer front a la gesta més important dels darrers anys. L'equip unionista comença aquest vespre la seva aventura per poder ser nou equip de LEB Plata. Els mataronins han fet una temporada per emmarcar, la millor dels darrers anys. Des de la temporada 2009-2010 que l'equip no aconseguia una gesta semblant. Aleshores, amb Joan González com a entrenador, aconseguia ser campió de la Lliga EBA i després de passar una primera eliminatòria, queia en la segona davant el Sant Feliu. D'aquell equip encara hi ha jugadors com Jaume Solé, Natxo Ariño o Sergi Ventura. Ara, acompanyats per un equip encara més de la casa, i amb joves jugadors que segueixen despuntant provaran d'arribar més enllà. De fet la plantilla es mostra molt confiada en poder mantenir la bona dinàmica que porten, en lliga regular, lliga Catalana EBA i també en el duel de Valls que els hi va donar l’accés a poder jugar la fase de Salou.Raul Morneo és un dels jugadors de l'equip.

Raul Moreno, jugador UE Mataró Germans Homs: Anem amb moltes ganes cap a Salou. Venim amb molta confiança, amb molta moral després de derrotar al Valls, quan molta gent no apostava per nosaltres.  La gran majoria som de la casa i això és un gran punt a favor

El primer partit davant el Sant Antoni d'Eivissa
El primer rival, avui a les 7 del vespre, és el Sant Antoni d'Eivissa. Un equip amb el qual ja es va enfrontar al Mataró Parc Maresme en el grup C-5. Per tant que l'equip unionista ja coneix, i ha estudiat via scouting, el conjunt eivissenc. L'equip balear és un dels equips més temibles del grup, amb molts punts forts que els unionistes provaran de poder superar.

Raul Moreno, jugador UE Mataró Germans Homs: Sabem que tenim opcions, malgrat el signe del primer partit. És un rival molt fort, amb en Grimau acompanyat de jugadors interiors i exteriors de nivell. 

Comiat d'alçada
Ahir van rebre un càlid comiat des de les instal·lacions del seu patrocinador. Germans Homs va voler acomiadar a la plantilla que han estat patrocinant, tot esperant que l'aventura acabi amb un ascens de categoria. Els jugadors van poder provar de primera mà la maquinària de l'empresa. Moments distesos abans de concentrar-se per aquesta fase. La regidora d'esports Beatriz Delgado no es va voler perdre l'oportunitat d'acomiadar, també, a l'expedició que ja està aïllada a l'hotel bombolla, juntament amb els 7 equips restants que jugaran aquests dies a Salou.

Vicenç Homs, director Germans Homs: Hem volgut acomiadar-los des de casa, per donar molts ànims a l'equip en una temporada molt complicada, en tots els sentits. A veure si poden donar, per fí, una alegria a Mataró. Per desgràcia, la situació ha impedit poder fer un comiat més multitudinari. Una despedida clàssica hagués sigut més animada, però això és el que podem fer a dia d'avui.

En directe per Mataró Televisió i Mataró Ràdio
No hi ha excusa per perdre's els duels que la Unió jugarà a partir d'avui a Salou. Tots els partits dels mataronins, que jugaran d'avui fins dissabte cada dia a les 7 del vespre, es podran seguir en directe per Mataró Televisió i Mataró Ràdio. En cas de jugar la repesca de diumenge a les 11 del matí també es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual.