CN Mataró i CN Sabadell s’enfronten per la Divisió d’Honor

El guanyador de la competició sortirà d'una eliminatòria que es juga al millor de tres partits.

CN Mataró i CN Sabadell s’enfronten per la Divisió d’Honor

En joc, a partir d’aquest dissabte al matí, un nou títol que pot alçar el Centre Natació Mataró de waterpolo femení. 
L’equip que dirigeix Dani Ballart afronta la final de la Divisió d’Honor Femenina contra el Sabadell, al millor de 3 partits. Després de perdre les 3 finals anteriors – la Supercopa d’Espanya, la Copa de la Reina i la Copa LEN -  les mataronines buscaran redimir-se i superar un Sabadell que aquesta temporada no han pogut vèncer.
De fet, la darrera victòria de les mataronines davant les sabadellenques es remunta al 7 de novembre del 2019, un triomf que esdevindria clau per poder celebrar la temporada passada un títol virtual, marcat per la cancel•lació de la lliga.
Aquest cap de setmana, tenen la opció de guanyar a la piscina i de reafirmar-se com a guanyadores de la Divisió d’Honor femenina. Dani Ballart és el tècnic del Centre Natació Mataró.

Tampoc ho podem reduir tot a guanyar o perdre. Si la felicitat depèn de guanyar anem malament. Enshem de felicitar totes per la gran temporada. Els números parlen per si sols. A l'esport es tradueix, malauradament, en guanyar o perdre, però haver arribat a 4 finals ja és per felicitar-nos

Els duels de dissabte i diumenge seran a partir de tres quarts d’onze del matí i es podran seguir en directe per Mataró Ràdio. En cas de no aconseguir tancar la final a dos partits, el duel decisiu es jugaria el dilluns a les 7 del vespre, al complex esportiu Joan Serra, escenari del primer dels duels. Dani Ballart parla aquesta quarta final.

Les finals les guanya l'equip que acaba jugant millor. No per espectacle, perquè les finals van carregades de pressió i resopnsbailitat. Però sí que l'equip que menys errors fa s'acaba emportant la victòria.

Serà la darrera prova de foc d’un equip que aquest any ha tingut a Dani Ballart com a entrenador. Un Ballart que firmava per un any amb un ampliable. El 31 de maig, i per tant ja amb la lliga acabada, si cap de les dues parts diu el contrari es renovarà automàticament la seva vinculació amb el club mataroní. Un primer any que esperen arrodonir aixecant, per primer cop sense ser virtual, i amb públic, el títol de campiones de Lliga.