CJH Mataró - H Sant Vicenç, per partida doble

De curiositats en el món de l'esport n'hi ha cada cap de setmana. En handbol, per exemple, es produirà un doble enfrontament dels primers equips del Joventut Handbol Mataró i del Sant Vicenç dels Horts

Demà a les 6 de la tarda el sènior femení del Joventut Handbol Mataró tancarà un bon any 2019 a casa contra el Sant Vicenç dels Horts. Un partit que alhora és el primer de la segona volta. Un duel que es presenta ajustat, amb les demà visitants com qurtes classificades, amb quatre punts més que les mataronines. En el partit de la primera volta, el Sant Vicenç va ser clarament superior amb la victòria per 35 a 23.

A la primera estatal masculina l'equip es desplaça per jugar a dos quarts de set de la tarda a domicili del Sant Vicenç, culminant un dissabte d'enfrontaments entre les dues entitats. Els mataronins sumaven la setmana passada dos punts que els han permès situar-se a la desena plaça. Els del Baix Llobregat, en canvi, són cuers amb només una victòria L'objectiu de l'equip que dirigeix Sergi Rodríguez no és altra que aconseguir la victòria per oxigenar-se de cara al 2020.

Dona la casualitat que la setmana passada els dos primers equips de la Unió Esportiva Mataró ja es van enfrontar als dos primers equips del Valls. Des del Joventut Handbol Mataró esperen que en aquesta ocasió el resultat sigui diferents als aconseguits per la Unió.