Ciutat i Futsal consolidats a les seves categories

El Ciutat de Mataró s'apropa a la permanència i ja pot començar a fer càlculs de quan l'obtindrà matemàticament. Per fer-ho havia de guanyar diumenge l Sant Cugat, l'equip que marca la salvació, i el resultat va ser contundent. Un 4 a 0 virtual però perquè l'equip anava vencent tan sols per un just 1 a 0 a 2min del final. Els dos gols d'Abdel i el d'Àlex en el penúltim i últim minut de joc van deixar el el resultat definitiu.
Ara per ara el Ciutat és a 11 punts del descens amb 18 punts en joc, però amb un partit menys. El que havia de jugar contra el Sant Joan i que tindrà la setmana que ve, dijous 19 d'abril a les 22h de la nit.
Una hora intempestiva però on depenent del que passi aquest cap de setmana podria ser el partit clau per tancar definitivament la permanència a la Tercera Divisió.
Els mataronins visitaran el tercer classificat, el Montcada, i el Lloret, el primer equip en descens, rebrà a casa a l'Estel Vallseca, el sisè.
Qui ja té els deures fets és el Futsal Aliança. Rep diumenge a casa a un quart d'una del migdia al CN Sabadell, equip que té 2 punts per sota. Queden 15 punts en joc i els mataronins són precisament a 15 del descens.
El repte de l'equip és acabar entre la setena i la vuitena plaça i sobretot la Copa, on es vol accedir fins als quarts de final, que donarien accés a la final a quatre. La propera parada és demà a Montcada. Un partit que comença a tres quarts i cinc de deu de la nit.