Cinc de cinc pel líder CE Mataró

El Mataró de Raul Monroy sap guanyar amb solvència, amb efectivitat, i ara també amb patiment. Partit de bojos el viscut diumenge al Camp del Centenari  amb 7 gols. Tots a la segona part. S'avançaven els groc i negre gràcies a Kike Amador. Era al minut 53 i 3 minuts abans d'encaixar l'empat.

El Sarrià aconseguiria fer l'1 a 2 amb el gol de Peman però l'alegria també els duraria ben poc. Isma Aguilar, de pilota aturada, feia el 2 a 2 al minut 68, 5min més tard. Aquest empat duraria fins al 76, quan Antonio Muñoz feia el deliri de la graderia amb el tercer. I ja al 89 Aguilar de nou de pilota aturada deixava l'encontre vist per sentència.... o quasi. Perquè encara hi hauria temps del 4 a 3, tot seguit i de Salvador. Un guió previst per Monroy durant els primers 45 minuts. A partir d'aquí, incertesa absoluta.

A les acaballes hi va haver l'acció polèmica del matx. La banqueta del Sarrià reclama una agressió d'un jugador mataroní cap a un dels seus, l'àrbitre no indica res i el cos tècnic esclata. Entrenador i delegat són expulsats. El Mataró segueix amb la ratxa històrica i és l'únic que ha guanyat els cinc partits en les 5 jornades. Té el segon, el tercer i el quart a quatre punts.

Informa: F.Andrés/ C.Mora