Cerdanyola i Boet, duel pel liderat

La victòria diumenge del Mataró li va donar ple dret al Boet per acabar com a primer la segona fase. Ara el Dori Dori pot no tan sols mantenir el coliderat si no quedar-se'l en solitari. Dissabte arriba el duel de la fase entre Cerdanyola i boetistes. Només un acabarà com a líder al final de la jornada.

Tot i el duel d'alt voltatge Jordi Vizcaino planteja els partits més enllà del rival contra qui li toca enfrontar-se. Es troba en plena planificació de millorar el rendiment físic de les seves jugadores.

Si el triomf del GRESS Platges de Mataró va beneficiar les taronges, també va suposar un punt d'inflexió per les grogues. Ja no tenen opcions de ser a la final a quatre però abandonen la darrera plaça. Un gran pas per acabar de la millor manera possible la temporada.

El rival que els espera és l'Almeda, que també va notar les baixes contra el Boet. Un equip però de qui Castejon no se'n refia.

El partit del Boet es disputa demà dissabte a dos quarts de vuit del vespre i el del Platges ho farà una mica abans, a les 18h, en l'horari de la resta d'encontres de la jornada.

Infoma: F. Andrés