Celebrada la Travessa, pendents de la resta d'actes de Santes Esportives

Aquest diumenge s'ha pogut disputar la 29a edició de la Travessa Nedant al Port. El que no està clar encara és si el pròxim dia 28 es podrà córrer la Cursa Popular

La 29a edició de la Travessa Nedant al Port s'ha disputat aquest diumenge, amb una setantena de participants. Una vintena prenent la sortida des de la platja de Pequín en la prova dels 1000 metres, i una cinquantena en la prova de 500 metres amb sortida des del contradic del Port. La xifra de participants, queda lluny de les 1000 inscripcions disponibles. Però el cert és que la prova ha tingut participacions no gaire superior que la d'ahir diumenge. Uns 125 participants en l'edició del 2019 i 139 en l'edició del 2018.

La regidora d'esports Beatriz Delgado valorava positivament poder portar a terme aquesta competició, més enllà del nombre de participants.

"De no poder fer res a poder-la fer, els esportistes que han pogut gaudir d'ella tothom està molt agraït. "

Segurament la coincidència amb el campionat català junior de natació també va provar a més d'un nedador del centre de poder-hi participar. La prova dels 1000 metres se l'emportava Alba Maestro i Sergi Ramon, mentre que la prova dels 500 m se l'emportava Zoe Werlik i Izan Patiño. Ells mateixos valoraven la seva participació.

La Travessa s'ha pogut portar a terme, i ara queda pendent la Cursa Popular, Tot i que avui estava previst que s'obrissin les inscripcions, aquestes no s'obriran a l'espera del que pugui succeir els dies vinents. Aquesta és la conversa que la regidora d'esports Beatriz Delgado mantenia avui amb Pep Andreu en el programa el Mirador.

"Hem d'entendre la situació actual de la nostra ciutat. Aleshores depenent de què farem. Podríem posar una incògnita sobre la celebració de la Cursa Popular. Ens preocupa la situació actual i no descartem ni una cosa ni l'altra."

El que sí que es va suspendre va ser la Marxeta del cap de setmana, i de moment la competició d'escacs del proper cap de setmana.