Celebrada la primera regata inclusiva Thalassa

L'Institut Guttman ha estat la primera entitat escollida per participar de la regata

Aquest cap de setmana s'ha disputat la primera edició de la  regata inclusiva Thalassa al Port de Mataró. La regata, és la primera activitat que fa aquesta entitat, de recent creació, però tenen la intenció de repetir-la cada any, amb grups amb vulnerabilitat.

L'Institut Guttman ha estat la primera entitat escollida. I la resposta ha estat un èxit. Quan es va plantejar la primera edició es parlava de poder-la fer amb 8 o 10 embarcacions. La resposta de patrons, però, va permetre que finalment fossin 25 les embarcacions participants.

50 persones, entre pacients, expacients, voluntaris i familiars hi han participat, en una manera de poder trencar les barreres que molts cops hi ha entre la terra i el mar, i més si parlem de persones que encara tenen més difícil l'accé al mar.

L'activitat s'ha fet després que durant la setmana passada, per una banda els patrons de les embarcacions participants rebessin una formació per part de l'Institut Gutmman, i que alguns dels patrons també visitessin les instal·lacions de l'Institut Guttman per fer una formació inicial del mon del mar i les regates.

https://mataroaudiovisual.alacarta.cat/vsn-admin/cms/content/62712ad902290a1264847755/edit