A casa s'ha de certificar la victòria

La Lliga EBA ha demostrat al Mataró Parc Boet que l'exigència és molt gran i que cada quart és decisiu. I els boetistes li han pres el pols i han acceptat el repte. Després de tres jornades perdent, els mataronins estan determinats a posar el punt i final a la mala dinàmica i tornar a la victòria. Ho farà a casa, on ha guanyat 3 dels 5 partits jugats. L'aposta del club per aquesta temporada es manté. Ho va explicar Alberto Peña a Diumenge Esports.
A casa hi tornarà a jugar l'Arenys Bàsquet-Joventut, que porta dos partits amb bon joc però sense resultats. Qui arribarà al Fons de les Creus és el Barberà, el penúltim classificat. Un equip que només ha guanyat un partit dels vuit, tot i que l'exemple del Roser amb el Boet ha de servir d'avís per qualsevol. El que pretén César Saura és que el matx acabi diferent respecte els darrers encontres.

Finalment, el VIVE El Masnou també té el seu particular repte. És el de mantenir-se fort a casa i líder a la lliga. I per fer-ho necessita vèncer. Rep al Quart, el novè classificat. 7 partits, 4 victòries i 3 derrotes i un conjunt amb el cartell de sempre incòmode. A Diumenge Esports Raul Laita va assegurar que seguiran plantejant els partits de la mateixa manera.