Cartell de luxe en el clínic de pàdel organitzat a la UR Laru

Una de les millors parelles del World Padel Tour, formada per Gemma Triay i Lucia Sainz, ha estat la convidada de luxe del primer clínic de pàdel organitzat per la Fundació Esportiva Laru.

Des del 2016 que competeixen com a parella. Després del seu pas pel tennis, i en tant sols dues temporades han millorat la sisena posició a estar al top 3.

Però què es necessita per triomfar en el món del pàdel? L'entrenador Manu Martin, creador del web mejoratupadel.com, va ser l'altre convidat al clínic. A part dels consells dins la pista, davant els micròfons de Mataró Audiovisual va aprofitar per donar consells als jugadors i jugadores de la Laru.

El paper de la dona dins el pàdel encara té camí per recórrer. La parella Sainz - Triay és una de les privilegiades que pot viure de practicar l'esport, pels premis que obté, però sobretot pels patrocinis.

La jornada viscuda durant el dissabte al matí a les instal·lacions de la Fundació la van seguir desenes de socis i aficionats al pàdel.

Després de l'èxit d'aquesta primers edició del clínic l'entitat ja es prepara per poder repetir una experiència semblant a aquesta.