Cardenal condueix La Sirena a la final a 4 de la Copa Catalunya

La Sirena Mataró ha començat la temporada classificant-se per la final a 4 de la Copa Catalunya.
Ho ha fet després d'eliminar al Rubí en una eliminatòria de quarts de final amb molts gols i on tot i les baixes a les files mataronines l'equip del Centre Natació Mataró s'ha mostrat superior a les vallesanes.

Si dijous en un partit molt obert el marcador era de 14  a 18, la tornada disputada ahir al vespre a la piscina coberta del complex esportiu Joan Serra va tornar a ser un anar i venir superant la xifra de gols de dijous a can rosés. Si a Rubí es van cantar 32 gols... a Mataró es va arribar a 38! Amb el 21 a 17 final.  A la mitja part del partit les mataronines ja quanyaven per 14 a 7. Va ser a la segona part quan el Rubí van aprofitar les rotacions a la Sirena x rebaixar la diferència del partit  a 4 gols amb parcials de 4 a 6 i 3 a 4.

Victòria dons per una Sirena  q aquesta eliminatòria ha estat dirigida per Pau Cardenal com a primer entrenador. Ja que Marina Zablith, la primera entrenadora,es troba de viatge de noces.
Una baixa que se suma a les de la boia Brigitta Games i la portera Gaby Stone. Les dues nordamericanes de fet es perdran les primeres setmanes de competició i s'espera q arribin després d'haver-se jugat la 1a jornada de lliga.

Aquestes baixes han permès donar minuts a la portera Julia Nieto i a joves jugadores de la pedrera. Jugadores del 2003 i del 2004 que tambe s'han estrenat com a golejadores. Tot i q ahir les màximes anotadores van ser Helena Lloret i Clara Cambray tmb van anotar gols jugadores poc habituals com Txell Burgos o Queralt Bertran. Qui tambe va jugar minuts ahir van ser les dues franceses. Bachelier amb 3 gols i Daulé amb 2 van contribuir en l'aspecte golejador.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla