Cap de setmana d'alegries al futbol femení mataroní

Foto: @ce_mataro

El futbol femení de la ciutat gaudeix d’un molt bon estat de forma. Si més no, dels dos sèniors, Mataró i Molinos. El primer ha trobat una bona dinàmica i el segon és líder. I encara que no parlem de tennis han guanyat per 6 a 1 i 1 a 6, respectivament.

Després de quatre jornades sense conèixer la victòria el CE Mataró està trobant el camí a la Primera Divisió femenina. Acumula ja dos triomfs seguits que fa que en sumi 3 al còmput global per 3 derrotes i un empat. El darrer encontre, 6 a 1 contra el Món Femení Sant Adrià, ara el novè classificat. Les groc i negre van estar millors en tot moment i es van endur els tres punts. Chamarro i Apolo van fer dos gols cadascuna.

Per la seva part, a la Segona Divisió femenina, el Molinos compta els seus partits per victòries. Després de les golejades per 7 a 2, 0 a 4 i 4 a 2, ara les mataronines ho han fet per 1 a 6 al camp del Bellavista Millan. Després d’una primera meitat més igualada, a la represa la fluïdesa va millorar. Ara el Molinos és el nou líder de la categoria, superant la Montañesa que ha cedit els primers punts.

En canvi qui no acaba de trobar el punt és el juvenil del Cirera. Després de cinc jornades a la Primera Divisió, no ha aconseguit la victòria i suma tres derrotes i dos empats. L’últim, el d’aquest cap de setmana a dos contra el Sigul de Badalona. Bo i avançar-se al minut 2, entre el 20 i el 30 les locals van remuntar. Les cirerenques van sortir de vestidors més concentrades i al 68 van fer l’empat. L’entrenador del Cirera. Ara són penúltimes amb dos punts, un per sota la Fundació Esportiva Grama i a tres del Pontenc, els dos propers rivals a la classificació.