×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Cap de setmana d'activitats esportives solidàries

Aquest diumenge es durà a terme la primera edició de Funatics Solidaris. Un torneig de Fundodge, el clàssic joc de matar. Aquesta jornada lúdica a la platja l'organitzen el Club FEM, Mataró To Nepal i Dolls4Girls, i forma part del calendari del Mou-te amb cor. Els seus organitzadors en van parlar al Mirador d'aquesta casa. Una activitat, doncs, que forma part del programa Mou-te amb cor que és la tercera edició que es fa, passant de 13 entitats que organitzaven activitats que relacionaven esport i solidaritat el 2016 a les 18 d'aquest any. Totes elles, tenen la seva vessant solidària. En aquest cas l’activitat de diumenge està destinada a parts iguals a 3 entitats. L'objectiu és precisament fer visibles malalties i causes solidàries per ajudar en la seva cura o difusió. Un Mou-te amb cor que es fa durant tot l'any gràcies a totes les opcions que hi ha programades.

També aquest cap de setmana es disputa un torneig de futbol sala de categoria base, amb la participació d'equips que durant la temporada han jugat en els Jocs Escolars. L'activitat es port a terme dissabte a l'Eusebi Millan.

Pots consultar el calendari d'activitats relacionades amb el Mou-te amb Cor aqui.