Cap al Campionat d'Espanya d'hivern a buscar les finals

11 nedadors viatgen demà a Mallorca amb la intenció d'obtenir el màxim de finals possibles i sense descartar l'obtenció d'alguna medalla

L'expedició del Centre Natació Mataró ja es troba des d'aquest dimecres a Mallorca on a partir de demà disputarà el Campionat d'Espanya d'hivern. Un campionat especial, després de la restriccions del darrer, sobretot a nivell de participants, que va fer reduir el nombre de nedadors que va poder presentar el club mataroní. Dels 7 del novembre passat als 11 d'aquesta edició.

La competició es disputa a la piscina Son Hugo de Palma de Mallorca, amb el format habitual d'eliminatòria els matins, i finals a la tarda. L'objectiu és poder estar present al màxim de finals possibles i no es descarta aconseguir alguna medalla, amb noms habituals i també qui sap si amb alguna sorpresa. Un dels fets destacats és el que dels 138 clubs participants, el mataroní és dels pocs que presenten equip en tots els relleus que es disputaran a Mallorca. Per tal de poder participar a la competició, els nedadors han hagut de presentar un certificat de vacunació i un cop a la instal·lació els equips realitzaran els entrenaments previs a la comeptició per separat.