×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Cano i Noè ja són a Kona per fer la prova reina dels Ironmans

Van marxar uns dies abans per aclimatar-se a la humitat i el ritme de vida de Hawaïi. A Kona, José Luis Cano i Toni Noè compten les hores per disputar l'Ironman més important del món. La Meca del triatló i on hi haurà els millors del planeta.

Després que Noè quedés desqualificat l'any passat i que Cano renunciés per solidaritzar-se amb el seu company, tots dos ara l'encaren amb més positivitat que mai. El Campionat del Món el disputaran els atletes pro's, els que viuen únicament i exclusivament del triatló. El gran gruix de participants volen primer acabar i després obtenir un bon resultat. Si els més professionalitzats ja fa setmanes que són a Hawaïi, els dos mataronins van marxar ara fa uns dies. Aquesta preparació prèvia en el terreny els ajudarà ara a poder fer una millor prova.

Amb tota la il·lusió del món Cano farà dissabte el seu quart Ironman a Kona i Noè debutarà. I quan tornin, gaudiran d'unes vacances merescudes que reconeixen que necessiten.