"A Calafell l'hoquei patins és el punt d'unió de tot el municipi"

Martí Casas va ser referent del Forte Dei Marmi. Però al gener, van canviar les coses i va marxar per la porta del darrere. El mataroní va decidir fitxar per un Calafell que ha acabat fent la millor temporada de la seva història

El jugador d'hoquei patins mataroní, Martí Casas, acaba de viure la temporada amb més contrastos de la seva carrera. De marxar per la porta del darrera del Forte Dei Marmi, on havia estat jugador referent, a aixecar el primer títol europeu de la història de Calafell. Una marxa que el deixa amb la sensació de decepció, però agraït a l'ampli suport que va rebre dels aficionats del club italià.

Però el canvi ha estat a millor, i Casas ha tornat a l’OK Lliga, amb un equip que ha fet la millor temporada de la seva història. Amb un paper destacat del davanter mataroní, màxim golejador de la Europe Cup, i per tant peça clau perquè el Calafell aixequés el primer títol europeu de la seva història.

Amb pocs mesos al Joan Ortoll, Casas ja s'ha empapat de la històrica d'aquest club. Casas destaca la importància de l'hoquei patins a Calafell com a punt d'unió de tots els habitants del poble.

Martí Casas, estarà unes setmanes a Mataró, això si, preparant-se ja per la propera temporada on es plantegen poder estar a la part alta.