Calafell com a proper repte del CH Mataró

Queden 6 partits per acabar la temporada i el Mis Ibèrica és a tan sols dos punts de les places d'ascens. Però la segona volta no té res a veure amb la primera. A aquestes altures, amb 7 partits disputats, ja ha perdut els mateixos encontres que els que va perdre en els 13 de la primera volta. La ratxa ha estat victòria seguida de derrota. 
Per això mateix el descans de tres setmanes ha estat balsàmic per l'equip, recuperat del cop dur que va suposar la derrota contra el Manlleu. 

Sergi Grané també deixa clar que l'equip és conscient de la lliga que té: una competició molt dura on en tres jornades pots passar de lluitar per l'ascens a patir per baixar de categoria.  Amb l'experiència com a llibret d'instruccions, el proper gran repte és derrotar al Calafell, el líder que ha perdut tan sols tres partits de lliga en 20 jornades. Un equip que ha guanyat al Mataró tan a Calafell com a Guetxo, a la final de la Copa de la Princesa. Lluny d'espantar, és un al·licient més pels mataronins.

L'encontre es disputarà a partir de dos quarts de nou del vespre de dissabte. A les 18h tindrà lloc un interessant Taradell - Manlleu, el quart,  un punt per sobre el Mataró, contra el cinquè, empatat amb el Mis Ibèrica. Per la seva part el tercer, l'Alcobendas, rep a casa al Vilafranca.

 

Informa: F. Andrés / JM. Spà