Cabrera acull el Català de Patí de Vela

El Patí de vela protagonista al CN Cabrera de Mar

Cabrera de Mar ha acollit des del darrer divendres i fins dimarts el campionat de Catalunya de Patí de vela, una disciplina que neix entre els anys 1920 i 1925 a les platges de Badalona, però que es va estendre ràpidament per tot el litoral del Barcelonès i el Maresme.
El club nàutic Cabrera té experiència en la organització de campionats. De fet la organització del campionat català el 2013 ha estat un bon aparador perquè 5 anys després la Federació Catalana de Vela hagi tornat a confiar amb l'entitat que presideix Joaquim Borràs.
La jornada del cap de setmana va començar amb bon temps i poc vent durant les primeres jornades, però el diumenge les proves del campionat de Catalunya van haver de ser anul·lades per un tema de seguretat. A primera hora de la tarda es va aixecar cops de vent de gairebé 50 nusos d'intensitat, i que provocar danys materials a 9 dels patins de la flota, tal i com es pot veure en aquestes fotografies
Malgrat aquest inconvenient la competició es va portar a terme, amb competidors arribats d'arreu del territori català, que buscaven plaça pel campionat estatal.
Actualment hi ha flotes de patins a Catalunya, Andalusia, València, Illes Balears, Múrcia, Bèlgica, Holanda, Alemanya i França.