Busquen plaça per la Copa de la Princesa

La Primera divisió estatal d'hoquei patins arriba a l'equador de la competició.
A dues jornades pel final de la primera volta, tant Mataró com Tordera aspiren a una plaça per la copa de la Princesa, que a priori han de disputar els 4 equips que ocupin les primeres posicions al final de la 1a volta. Però aquesta any la competició es jugarà a Getxo, al País Basc, organitzada pel Jolaseta, precisament el rival del Mataró aquest cap de setmana. Els bascos són penúltims i per tant la copa només la disputaran els 3 primers classificats.
El Mis Ibèrica Mataró amb 17 punts, 2 més que el Tordera, és cinquè. A falta de dues jornades per acabar la primera volta, les seves opcions passen per sumar 6 punts. 3 aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre davant el Jolaseta. I 3 més en la darrera jornada de la primera volta a domicili de l'Alcobendas madrileny, que actualment és segon classificat amb un partit menys, i per tant un rival directe en aquesta lluita.
Per la seva banda el Tordera té, aquest cap de setmana, un desplaçament a Manlleu i a la darrera jornada visita la pista del líder, el Calafell. De sumar els 6 punts encara tindria alguna opció de disputar el primer títol en joc de la temporada.