Bones marques del CN Mataró al Grand Prix Internacional de Sabadell

Els nedadors mataronins sumen 2 ors, 1 plata i 1 bronze amb Jan Giralt, Guillem Pujol, Martí Penedès i Malen Tomàs com a noms propis

L'equip del Centre Natació Mataró va competir el darrer cap de setmana en el Grand Prix Internacional - Quinzè Trofeu Club Natació Sabadell Memorial Paulus Wildeboer.
Una competició on l'equip dirigit per Joan Giralt va obtenir bons resultats. Entre els noms destacats per les marques aconseguides hi destaca Jan Giralt, que obtenia medalla d'or en els 200 metres esquena. De fet en la prova dels 200 esquena, i també en la de 50 esquena Giralt va establir dos nous rècords de Mataró, situant els nous registres en 56 segons 96 centèsimes la millor marca mataronina en els 50 esquena i en 2 minuts 1 segon i 44 centèsimes la marca dels 200 esquena. El mateix Jan Giralt valorava després de l'entrenament el seu paper durant el cap de setmana.

La veritat que molt bona, assolint les dues millors marques en 50 i 200 esquena. Llàstima de la prova dels 100 que vaig tenir un petit problema. Però són bones marques tenint present que ens trobem en setmana de càrrega. Molt content per l'actuació de tot l'equip.

També va obtenir una medalla d'or, el nedador especialitzat en llarga distància, Guillem Pujol. En el seu cas l'or se'l penjava en la prova dels 1500 lliures. A banda dels ors, destacar la plata assolida per Martí Penedès en la prova dels 400 metres estils o el bronze de Malen Tomàs que va ser 3a en els 50 papallona, igualant el rècord de Mataró amb una marca de 28 segons i 17 centèsimes.
La bona actuació dels representants del Centre va estar present en les dues jornades de la competició, amb altres quartes posicions i bones marques assolides en les diverses proves disputades.