Bones fites per a l'atletisme mataroní

Marina Martínez, Aina Rabadan i Laia Boixet aconsegueixen brillar a Antequera

Bones fites per a l'atletisme mataroní

Tres atletes mataronines han estat notícia en el darrer campionat espanyol sub20 disputat a Antequera. Un cop més, i en una temporada més que il•lusionant, Marina Martínez obtenia una medalla. Aquest cop a la prova dels 1500 amb un temps de 4 minuts 25 segons i 21 centèsimes. Recordem que Martínez està complint amb la majoria dels objectius marcats fins ara. Aconseguint millors marques personals en 1500 i 800 metres i amb uns propers mesos on els campionats europeus i Mundials passen a ser ara el seu gran repte.

Tot i ser una temporada complicada, Aina Rabadan es feia amb un tercer lloc en alçada, amb un salt d’1’71. Temporada complicada per una lesió que li impedeix saltar en plenes condicions, però malgrat tot es penjava la medalla de bronze en el campionat sub20. Rabadan encar ano té la mínima per anar a Kenya, com si que ja té Martínez, però el seu principal repte és poder arribar a superar la mínima situada en 1 metre i 79 centímetres. Per fer-ho és conscient que necessitarà paciència per sortir de la lesió que la persegueix durant els darrers mesos. I destacat paper, també, de Laia Boixet, que malgrat no obtenir medalla, va ser cinquena en perxa, va saltar per sobre els 3 metres i 55 centímetres, en una bona actuació de la mataronina. Boixet, doncs, confia en poder millorar en proves, el que ja es veu en els entrenaments.

A Antequera també van destacar la cinquena plaça de Marc Fernández en els 3mil metres, amb un temps de 8 minuts 30 segons i 27 centèssimes, Pol Altimira 5è en 60 tanques i Marina Lamata 7a en la prova de 60 tanques.

Tags: