Bona jornada pel bàsquet mataroní

Dels cinc partits jugats, tres han acabat amb victòria

Bona jornada pel bàsquet mataroní

Els partits contra el Quart no són mai fàcils. I una vegada més així ha estat. Però la Unió Esportiva Mataró Germans Homs s’emportava el triomf ahir a la pròrroga, gràcies al 81 a 78 final. Partit extraordinari de Jordi Juanola amb 26 punts, 10 rebots i 31 de valoració. Amb dues victòries en 2 partits, el Mataró és colíder.

Primera victòria de la temporada pel Mataró Parc Maresme. Triomf amb un resultat ajustat i curt, 48 a 56, a la Bisbal. Una Bisbal incapaç de superar els 5 i 9 punts al primer i segon quart, però que va acabar posant en problemes a l'equip d'Oriol Valls. Cinto Gabriel, amb 11 punts i 21 de valoració va ser el millor dels boetistes. 

L’Advisòria Maresme sumava dissabte la quarta victòria de la temporada contra el GEIEG Uni Girona al Poliesportiu Eusebi Millán de Mataró. Un duel que van dominar des del primer quart. Els triples eren els protagonistes del joc de les boetistes i gràcies al bon rendiment des de la línia de 3 i des de sota la cistella, l’Advisòria Maresme guanyava el partit per 68 a 48. Un Advisòria Maresme que jugarà 4 partits en 8 dies. El segon el va disputar ahir diumenge a la pista del Sant Rosa Lima Horta, en aquest cas perdent 69 a 51 en un partit trencat en el tercer quart. Dimecres es veuran les cares amb el Segle XXI i al cap de setmana els tocarà enfrontar-se al Joventut de Badalona.

A la mateixa lliga Femenina 2, compromís complicat que acabava amb derrota per a la Unió Esportiva Mataró Germans Homs. Queia ahir a la tarda per 80 a 54 davant el Barça, en un duel on sempre va anar a remolc. Marta Canela va liderar les blaugrana, mentre que per les unionistes cal destacar el. el paper d'Okafor amb 10 de valoració.