Bon paper del CN Mataró en el campionat català de fons

Aquest diumenge el CN Mataró va organitzar el Campionat de Catalunya de Fons. Una prova recuperada que serveix als nedadors per posar de relleu els entrenaments i saber en quin punt es troben. Una competició que va guanyar el conjunt mataroní.

El Centre Natació Mataró organitza i s'emporta el Campionat de Catalunya de Fons. La competició que s’ha recuperat després d’anys sense fer-se incloïa les proves de 1500 metres lliures, 800 metres crol, els 400 braça, 400 esquena i 400 papallona.

Pels nedadors del Centre, va ser una bona jornada, amb la plata en els 800 i els 1500 lliures de Mariló Martí, l'or en els 400 braça de Fernando Morillas, i la plata de Roger Coma en els 800 lliures.  Finalment, Jan Giralt va penjar-se l'or en els 400 metres esquena, èxit que es va acumular per la consecució global de millor equip del Campionat pels mataronins. Coma, però explicava durant la jornada quin és l'objectiu principal.

La pluja, que va fer acte de presència de forma breu durant la jornada matinal, no va afectar al desenvolupament de la prova.