Bon inici de temporada per l'Iluro HC

L'Iluro Hockey Club té clares esperances d’ascens.L’equip masculí de hockey herba, va baixar la temporada passada a la segona divisió. Però l'objectiu, després d'una pretemporada llarga i intensa, és poder tornar i intentar fer-ho per la porta gran, tal i com explica Pablo Sainz, que segueix al capdavant del projecte.

Una victòria i una derrota complementada aquest diumenge amb un nou triomf davant el Sant Andreu per 4 a 0.Per un equip que s'ha reforçat amb reincorporacions com les de Carles Garcia i Tomàs Angusto, o el fitxatge de jugadors com l'exolímpic Litus Ballbé.Després d'haver-se retirat de la primera línia, ara torna a la competició amb l'Iluro.És per això que el club ha d'aspirar a tot.

Després de 3 jornades els mataronins són 2ons amb 6 punts, a 3 del Sant Cugat, únic invicte amb 9 punts.Per la seva part el femení de l’Iluro, que també juga a segona divisió, és líder amb 9 punts després de 3 jornades. Per tant aquesta temporada l’equip que dirigeix Salva Indurain, exseleccionador espanyol, també aspira a l’ascens.

Informa: JM.Spà/ M.Castilla