Boet - Arenys per animar la jornada a lliga EBA

El derbi maresmenc de la jornada a la Lliga EBA no arriba en el millor moment. Ni per Arenys Bàsquet ni tampoc per Mataró Parc Boet. Els arenyencs arribaran a la capital maresmenca després de fer un dels pitjors partits de la temporada tot i guanyar-lo. 
El triomf enfront el Masnou no amaga l'atac erràtic i la manca de fluidesa que van tenir els arenyencs, fet que preocupa a César Saura. De cara el proper encontre l'atac serà un aspecte a tenir ben present, ja que els boetistes destaquen precisament en aquest aspecte. Un Boet que mirarà de recuperar peces claus com la de Marc Forcada o Faronte Drakeford, baixes la setmana passada. 

El que segueix preocupant a Alberto Peña és el rebot. Tan sols 20 la setmana passada, i només 2 d'ofensius. Mantenir la bona línia ofensiva i controlar el rebot és clau pels mataronins, així com recuperar lesionats. El partit comença a les vuit del vespre de dissabte a l'Eusebi Millan. Entre un equip i un altre només hi ha dues victòries de marge, favorables als arenyencs.