Blanca Garcia, el "fitxatge" d'hivern de l'Advisoria Boet Mataró

Arribada provinent del Cerdanyola amb els lligaments creuats del genoll esquerre trencats, Blanca Garcia va aterrar al Boet Mataró on va veure's, per fi, el seu retorn a la capital maresmenca i per jugar de nou al costat d'Olga Ruano, amb qui ja havien format un tàndem de molta qualitat a la UE Mataró.

Han passat els mesos i, segons estava previst, aquest mes de gener ha estat el del retorn. Ja va debutar la setmana passada a Almeria on va disputar un total de 16 minuts i va anotar 5 punts. I aquest dissabte va estrenar-se davant l'afició boetista. Els seus registres van millorar força, ja que malgrat anotar de nou 5 punts, va ser la jugadora amb més valoració taronja amb 15 -i la segona màxima del partit-. A més a més, juntament amb Mireia Vila va ser qui més minuts va jugar (29), en els què també va poder capturar 6 rebots. 

Les sensacions, segons la jugadora, són bones tot i que queda camí per recórrer. Blanca Garcia reapareix en un moment on el Boet ha de reactivar-se com sigui. Ja va estar a punt d'endur-se la victòria contra l'UCAM i ara ha de veure's les cares enfront el GEiEG UniGirona. L'altre encontre al què es refereix la jugadora serà la visita del Magecitas d'aquí 15 dies al Millan. El cuer, únic equip per sota les mataronines i amb tan sols una victòria.