Beto Fernàndez dirigeix aquest estiu a un equip de Malta

El tècnic ha acceptat l'oferta del Sliema, un dels principals equips de Malta

La marxa de Beto Fernàndez del Centre Natació Mataró obria l’interrogant del seu futur després d’11 anys vinculat al l’entitat.

De moment el nou escenari no es diferencia massa del que ha tingut els darrers anys. Un club, al costat del Mediterrani, i amb el waterpolo, evidentment com a protagonista. El tècnic de waterpolo mataroní ha acceptat l’oferta de dirigir el Sliema, un dels clubs de la lliga de Malta i que es troba situat a la tercera plaça.

He vingut aquets mes d’agost. Em van fer una oferta per estar tota la temporada, però en principi vindré l’estiu, i veurem si l’any vinent continuo amb ells. L’experiència és molt bona, i veurem si durant l’any puc venir alguna vegada

Un dels motius pels quals no ha acceptat la oferta de tot l’any, és per no haver de desplaçar tota la família, tot i que no descarta poder desplaçar-se durant l’any.

A Malta la lliga d’estiu és un reclam per molts jugadors estrangers per mantenir la preparació, en un país on el waterpolo té especial atenció per part de la població.

La veritat és que és una experiència molt interessant. El waterpolo es viu molt intensament. Després del futbol és el segon esport amb més força i afició. Amb la situació Covid la cosa és una mica diferent.

El debut de Beto Fernàndez amb el Sliema va ser amb victòria per 3 a 10.