Bernat Muñoz penja la samarreta, 18 anys després

Bernat Muñoz, el capità del Joventut Handbol Mataró, posa un punt, no sap si final o a part, a la seva carrera com a jugador i a la seva vinculació amb el Club Joventut Handbol Mataró, l'entitat que l'ha vist créixer esportivament parlant.

Les darreres temporades Muñoz ha vist com la seva situació laboral li impedia poder estar al cent per cent amb l'esport al qual hi ha dedicat tant de temps si esforços, i això l'ha portat a reflexionar. Una decisió final que prenia durant el confinament.

Amb vint-i-vuit anys, n'ha estat divuit jugant amb la samarreta groc i negre. Precisament amb el 18 a l'esquena. 12 d'aquestes temporades ho ha fet a les ordres d'un entrenador al primer equip.

La seva marxa tanca una etapa on ha estat un referent des de la banda dreta, a l'extrem o al lateral, però fent gols que han fet aixecar el Teresa Maria Roca i sent molts cops l'ànima del seu equip. Al costat de l'entrenador, al costat dels companys o sempre davant la premsa. La seva arribada, sent encara juvenil, va coincidir amb el darrer ascens a categoria estatal.

Bernat Muñoz també ha estat entrenador d'equips de base i tota la seva família està estretament vinculada amb l'esport i el club. De fet una de les darreres experiències per ell i la seva germana, Ona Muñoz jugadora del primer equip femení, va ser poder participar en els Special Olympics del març de 2019 formant part de l'equip unificat d'handbol de la selecció espanyola.