Bequen 15 esportistes perquè estudiïn al TecnoCampus

TecnoCampus i clubs esportius bequen esportistes d'èlit perquè puguin compaginar estudis universitaris i esport. Un total de 15 estudiants de clubs esportius de Mataró i Granollers han rebut aquesta beca que els permet finançar part de la matrícula dels estudis que cursen al TecnoCampus. Una opció, que el centre universitari, amb la col·laboració de diversos clubs esportius, ofereixen des de fa 4 anys.  Ho explicava Oriol Ribet, responsable de Comunicació del TCM, en el programa 'El Mirador'. 

Per la seva banda, Joan Gros, president de Junts per l'Esport, associació que agrupa part dels clubs esportius de la ciutat, destaca els beneficis que comporta comptar amb aquest tipus de beques a la ciutat. Afirma que és una molt bona manera de compaginar esport d'èlit i estudi, alhora que permet als clubs retenir el talent i portar-ne de fora.

Entre els esportistes que han rebut aquesta beca destaquen Pol Barbena, Lluc Bertran o el palista Yordi Jason Ramos del CN Mataró, Aina Moya del Futsal Mataró o Martí Zamora i sergio Torres de l'iluro Hockey Club.
 

Informen: A. Gual i B. Doñate