Barça i Futsal Mataró es trobaran a la Copa

Futsal Mataró i Barça es tornaran a veure les cares 10 anys més tard. Ho faran en una de les semifinals de la Copa Catalunya que es faran a principis de setembre. Ahir, en el sorteig, els mataronins van quedar emparellats amb els blaugrana mentre que a la segona semifinal hi haurà el Salou que se la jugarà contra l'Industrias Santa Coloma. Gran part de la plantilla volia que els toqués el campió de lliga i finalment així ha estat.

Analitzar un rival tan complicat fa difícil veure'n els punts febles i per on es pot atacar, pel què bo i voler passar de ronda i arribar a la final saben que això serà molt complicat.

La final a quatre es jugarà a Sabadell, al Pavelló Sabadell Nord. La semifinal contra el Barça serà a un quart de deu de la nit del dimarts 10 de setembre, just després de la primera semifinal, mentre que la final es juga dimecres, 11 de setembre, també a un quart de deu de la nit.

Informa: F.Andrés/ J.Monfort

<div id='embed-alacarta-8966' style='width: 100%;height:100%;'></div><script src='//www.alacarta.cat/js/embed.js' data-container='embed-alacarta-8966' data-src='5d135e98b9728128d8476da8'></script>