Balanç exitós de la base femenina del CH Mataró

El Club Hoquei Mataró sempre ha tingut cura de les categories inferiors i els èxits de cada temporada ho certifiquen. Aquest any, el FEM 14 ha aconseguit el Campionat de Catalunya després d'una final trepidant contra el Voltregà en què van remuntar 3 gols a la segona part. Per la seva banda, el FEM 16 ha quedat subcampió de Catalunya i campió d'Espanya. Curiosament, les dues finals les va disputar contra l'Esfèric Terrassa. Així valorava el paper de la base el seu entrenador i coordinador del club, Aleix Castellseguer.

Les jugadores afimaven que els agradaria arribar al primer equip i algunes d'elles ja tindran aquesta oportunitat la temporada que ve. La filosofia del club té molt en compte tots els qui creixen a la pròpia disciplina des de petits. Castellseguer destacava la importància d'aquestes jugadores.

Els entrenadors del club són conscients que és transcendental apostar per les jugadores formades al planter. Un exemple de la feina ben feta és que la final de l'OK Lliga d'aquest any l'han jugat 4 exjugadores del Mataró.

Informa: P.Costa