Bakari al rescat de la UE Vilassar de Mar

A la tercera divisió, el Vilassar de Mar va ser una de les sensacions en l'inici de temporada, però la manca de victòries va impedir veure'l a la part alta. Per tant el Vilassar de Mar necessitava una victòria per reafirmar-lo en el treball i el joc desplegat en la majoria de partit.

Sobretot després de l’ensopegada de l’anterior jornada per 4 a 0 contra el Cerdanyola. La feina del cos tècnic durant la setmana prèvia al partit contra el Sants ha estat clau per no fer baixar la moral. Escoltem el tècnic mataroní Alberto Aybar just després de sumar contra el Sants la segona victòria de la temporada.

Una de les bones noticies del cap de setmana és l’aparició com a golejador del gambià Bakari. El mataroní ha tornat a la comarca després del seu pas per diversos equips de la segona divisió B i fins i tot una experiència de 4 anys a Bulgària. Ara torna amb el cartell, tot i que en receli, de fitxatge estrella. L’estrena golejadora de Bakari acompanyada del fet de marcar 3 gols, són aspectes que reforcen la confiança de l’equip de cara al futur. Un futur immediat que passa per jugar a domicili del Santfeliuenc, equip que té 11 punts com els vilassarencs. Aybar explica la importància de treure’n la victòria.

Els vilassarencs són 13ens liderant un grup 5 equips que tenen 11 punts, un grup que precisament tanca el Santfeliuenc.