Bach i Lloret perden amb Espanya a Hongria

Ahir al vespre Espanya jugava el segon partit de la fase de grups de la Lliga Mundial a Hongria davant la selecció d’aquest país. Ho va fer fet amb Marta Bach i Helena Lloret, de la Sirena Mataró, a la selecció espanyola
Un partit que no va començar bé pels interessos de les noies dirigides per Micki Oca, i que malgrat remuntar es van quedar a les portes de puntuar.
En el partit jugat a Budapest el combinat espanyol va perdre per 10 gols a 9. Un parcial inicial de 4 a 1 va ser massa desfavorable als interessos espanyols, i el 3 a 2 del segon quart va ampliar les diferències abans del descans. Un 2 a 2 en el tercer quart i un 1 a 4 final no van ser suficients per puntuar, després que sí que ho fessin en la primera jornada davant de Rússia.
El proper duel serà contra la Holanda de la portera de la Sirena Debby Willemz.
Marta Bach explicava aquest cap de setmana, abans de la marxa cap a Hongria, les intencions de la selecció en aquesta competició.
Parlant de 2018, a la capitana de la Sirena no se li escapa el principal, o com a mínim primer objectiu de l’equip de cara al nou any, poder estar a quarts de final de la competició europea, per tant classificar-se a la segona fase de la EuroLeague que jugaran a Catània aquest mes de gener.
Lliga Mundial, Europa Cup i Europeu de Barcelona, més les competicions amb la Sirena són doncs molts al•licients per aquest 2018 que ja truca a la porta.