Baño i Granero claus per treure 1 punt d’or

Aquests han sigut els protagonistes de la tarda al Xavi Ramon per rascar un punt a un recén descendit de la 2RFEF, l’AE Prat

Repartiment de punts al Xevi Ramon. Empat a 1 entre Vilassar i Prat que no satisfà a cap dels dos conjunts. Els de Miguel Motoso es mantenen a l'equador de la classificació, el Vilassar dues posicions per sobre.

El partit començava amb les escomeses constants dels visitants i com a conseqüència les aturades espectaculars una vegada més d'Álex Baño. De menys a més el Vilassar que va emputxar als últims compassos del primer temps.

Papers invertits als següents 45' i el Vilassar s'apoderaria de el control de joc. Però quan millor estava el conjunt d'Alberto Aybar, Gerard Batalla cometria penal que convertia Kerobyan. Tot semblava que els punts marxarien tots a Prat, però Granero, que ha sigut convocat recentment amb la selecció catalana, faria un golàs per fer l'1-1 definitiu.

I els rivals de la setmana que ve, Vilassar visitarà a la Pobla de Mafumet que sumen els mateixos punts; i el Prat que torna a jugar a casa per rebre a la Rapitenca.

Informa: H. March