Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles, nou club a la ciutat i a la comarca

Aquest diumenge s’ha fet oficial la creació del Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles. Es tracta d’una fusió entre l’Associació Esportiva Boet Mataró i el Bàsquet 3 Viles. Totes dues entitats porten mesos treballant en el què serà una fusió per crear aquest nou club que no impedirà que totes dues entitats segueixin existint de forma individual fins a final de temporada. De cara la 2020/2021, però, es convertiran en un sol club i una sola estructura.

Els presidents de totes dues entitats, Quim Navarro per part del Boet i Carles Canals, del 3 Viles, formaran part de la nova estructura. De moment ja se sap que Navarro en serà el president i Alberto Peña, el gerent. Canals també tindrà un càrrec important, encara per definir.

Amb el Femení Maresme a Sant Andreu de Llavaneres, Canals explica que el 3 Viles no s’havia plantejat la creació de la branca femenina, però que ara podrà comptar amb totes dues. De fet assegura que la unió pot ser especialment beneficiosa vista la més que probable crisi que es viurà. Navarro, per la seva part, explica que la unió genera una gran estructura. El projecte compta amb el suport dels ajuntaments de Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac. L’activitat esportiva es durà a terme a les mateixes instal·lacionson treballen els 2 clubs.