Arrenca la Lliga Catalana EBA

A falta que comenci la Lliga EBA arriba la primera competició oficial, la Lliga Catalana. Ho fa amb els equips encara agafant la forma i el ritme i amb camí per davant per assolir el seu màxim nivelll. Una prova interessant, ja que es troben amb equips de la seva pròpia categoria. 

Qui s'hi posa aquest cap de setmana és el Germans Homs Mataró, que se les veurà amb el Quart. És l'equip que el va eliminar la temporada passada als quarts de final, en partit d'anada i tornada.

Malgrat les ganes de passar ronda, pel cos tècnic el més important és seguir preparant l'equip perquè arribi en les millors condicions, tan fisiques com tàctiques, al debut a EBA. El projecte continuista i l'aposta per la gent de casa és una temporada més el pilar de l'equip. Un sistema de joc i de concepte amb el que tan jugadors sorgits del planter com els ja clàssics de la primera plantilla defensen. Un cas és el de Cabrera, qui també parla de com encaren la temporada. El partit es juga diumenge a les sis de la tarda al Palau, i serà tan sols el primer del grup. El segon es farà l'11 de setembre al Millan, on Boet i Unió es tornaran a veure les cares.