Ariel Shrenk, la nova promesa de la natació adaptada del CN Mataró

El nedador gironí del Centre Natació Mataró, Ariel Shrenk, de tant sols 16 anys, ha estat rebut a l'Ajuntament de Mataró per l'alcalde David Bote i la regidora d'esports Marisa Merchan, per la seva primera plaça al campionat d'Espanya AXA de promeses paralímpiques. Un mèrit assolit entre els 140 participants a la prova disputada a València. Un resultat que permet al jove nedador seguir confiant en les seves possibilitats. Shrenk va guanyar també la categoria juvenil en la classe S9, per a nedadors amb discapacitat lleu.

Iniciat en el món de la natació com a mesura terapèutica, amb els anys de teràpia va passar a necessitat. Nedar i millorar nedant el van portar al Centre Natació Mataró. Amb avantpassats vinculats al món de la natació va ser el seu avi qui el va introduir i qui el va ensenyar a nedar en les diferents modalitats.

En la ment Tokio 2020. Objectiu per Shrenk i per altres nedadors de la secció d’adaptada del Centre. De camí cap a Tokio l’Europeu d’aquest any i altres competicions internacionals poden demostrar la bona feina realitzada fins ara.

El campionat celebrat a València s'emmarca dins el projecte AXA de promeses paralímpiques i té l'objectiu d'anar incorporant esportistes al pla ADOP "Plan de Apoyo al Deporte Objetivo Paralímpico", per tal de formar part de l'equip paralímpic espanyol.