Ariel Schrenk i Maria Folgado seran al Campionat d'Europa de Natació Adaptada

El primer com a nedador i la segona com a seleccionadora. Els dos marxen demà cap a Funchal

Ariel Schrenk i Maria Folgado seran al Campionat d'Europa de Natació Adaptada

De sotracs la temporada n'està tenint, i molts. Segurament més dels que ens pensàvem. Però a vegades també surten coses bones i una d'elles és la convocatòria d'Ariel Schrenk pel Campionat d'Europa de natació adaptada. Després de la decepció de caure de la convocatòria pels pèls, finalment el nedador del CN Mataró podrà ser a Funchal.

Em vaig quedar molt a prop i finalment la Federació (Espanyola) va valorar que, per progressió i l'esforç d'aquesta temporada, mereixia tenir aquesta oportunitat.

Els objectius, doncs, per Schrenk, són alts. I la mirada posada en Tòquio aquest estiu. El nedador no serà l'únic representant mataroní. I és que Maria Folgado l'acompanyarà, en aquest cas com a seleccionadora de la Federació Espanyola de Paràlisi Cerebral. Folgado destaca el nivell que tindrà la competició.

Realment ha estat molt difícil (escollir els seleccionats). Només venen els que han fet mínima. Crec que és dels campionats més durs.

L'entrenadora apunta a Ucraïna com el principal rival a batre. La delegació d'aquest país hi viatja amb més d'una cinquantena de participants. Tots dos marxen aquest divendres, i hauran de passar controls de seguretat molt estrictes. És un primer test pel què els espera a la capital del Japó durant els Jocs Olímpics.